Advertentiemogelijkheden

Als adverteerder sta je voor allerlei uitdagingen op gebied van marketing- communicatiedoelstellingen. Hoe stimuleer ik bekendheid, traffic, trials, herhalingsaankopen of mond-tot-mondreclame bij mijn potentiële en huidige consumenten? Veronica Uitgeverij heeft de middelen en experts om samen met jou de ideale communicatiemix te kunnen bedenken en realiseren. Geen enkele uitdaging is onhaalbaar. Met custom made oplossingen, creatief en effectief.

3-Covers-TTV

Totaal TV

De 2-wekelijkse tv-gids met de meeste zenders. Totaal TV speelt in op de dagelijkse behoefte van de digitale televisiekijker. Onder andere dankzij veel gerichte media-informatie en het meest uitgebreide zenderoverzicht van meer dan 105 tv-zenders op genre ingedeeld.

3-Covers

Veronica Magazine

Veronica Magazine is de status van tv-gids voorbij. Het is veel meer. De stap in het upgraden van is gezet. De unieke kracht van de combinatie van tv-informatie en een magazinegedeelte blijft onveranderd. Maar meer nog dan voorheen, is Veronica Magazine hét entertainmentmagazine van Nederland.

Digitaal adverteren Veronicamagazine.nl

Veronicamagazine.nl

Op www.veronicamagazine.nl vind je entertainment nieuws, een film database en de digitale tv-gids. De site kenmerkt zich door de perfect zichtbare advertentie posities. Altijd ‘above the fold’ en in een relevante omgeving. Kortom 100% puur impact in een kwalitatieve omgeving!

Superguide op tablet en iphone

Veronica Superguide

Ontdek hier de zeer goed geïntegreerde display mogelijkheden in Veronica Superguide en in de mobiele web tv-gids. Met deze unieke posities voor smartphone en tablet, zoals de gridboard banner, heb je gegarandeerd impact op het tweede scherm.

Digitaal adverteren Totaaltv.nl

Totaaltv.nl

www.TotaalTV.nl is één van die weinige sites die zo constant een trouwe schare aan bezoekers vast kan houden. Totaal TV is er zelfs een kei in! Adverteerders waarderen de site hierdoor, maar natuurlijk ook vanwege de impactvolle formaten die 100% passen in de opzet van de site.

Digitaal_Cross_Media_Detail

Cross media

De kracht van advertising zit in herkenning en herhaling. En dan vooral via verschillende kanalen op verschillende momenten. Veronica heeft daarvoor een aantal hele interessante proposities. Combineer het magazine, de apps, de nieuwsbrief en de website voor een optimaal en 100% impactvol bereik!

D2C_Tientjes_Detail

Tientjes

Gegarandeerde maximale exposure en oprechte interesse voor uw product! Met groot succes bieden wij meerdere malen per jaar exclusieve lezersacties ‘tientjes’ aan. Een tientjesactie is vrijwel altijd een single cliënt actie waarbij alle exposure dus ten goede komt aan één adverteerder/productlijn.

Direct-to-consumer-pakketten-uitgelicht3

Pakketten

Kwalitatieve trial en productpromotie tegen lage kosten: uw product maximaal onder de aandacht brengen door middel van een multimediale campagne. Met groot succes bieden onze lezers een exclusieve goodiebag, luxe box of boodschappenpakket samengesteld uit kwalitatieve producten.

D2C_Multimedia_Detail

Multimedia

Regelmatig biedt het entertainmentmagazine van Nederland aanbiedingen op het gebied van films en tv series op dvd, boeken en muziek. Deze aanbiedingen kennen een onderscheidende prijsstelling, wat voor partners een uitgelezen kans biedt zowel sales als media voor hun product te genereren.

D2C_Tailormade_Verkoopacties_Detail

Tailormade verkoopacties

Een nieuw product introduceren of voorraden verkopen? Veronica Magazine is een bewezen effectief retailkanaal! Adverteerders hebben de mogelijkheid om een exclusieve aanbieding te doen aan de consument via een multimediale campagne.

Events_Eigen_Events_Sponsoring_Detail2

Sponsoring / eigen events

Van kleine partnerships tot crossmediale partnerships waarbij Veronica Magazine alle bestaande marketingkanalen inzet, alles is op het gebied van promotie van evenementen mogelijk. Het volledige artwork, productie en de organisatie van A tot Z wordt verzorgd.

Events-mediapartnerships-uitgelicht

Media partnerships

Veronica Magazine is de mediapartner bij uitstek om evenementen groots te promoten. Of het nu gaat om grote showconcepten, musicals, festivals of andere events, de afgelopen jaren is bewezen dat de sterke mix van disciplines de consument in beweging brengt en tickets voor evenementen koopt.

Tickets_Specials_Detail

Specials

Veronica Magazine brengt meerdere keren per jaar unieke evenement specials uit. De special is een apart ‘inblad’ katern en biedt ruimte aan maximaal 10 participanten. De evenementen worden zowel redactioneel als commercieel uitgelicht; dé perfecte mix.

Tickets-mp-uitgelicht3

Media partnerships

Creatief samenwerken om de awareness en omzet van pretparken & beautycentra te vergroten is de kracht Veronica Magazine. Door middel van een outsert, inblad communicatie en online ticketshop worden exclusieve acties opgezet en maximale traffic gegenereerd.

DD_Testpanel_Detail3

Testpanel

Met succes hebben we voor verschillende adverteerders de afgelopen twee jaar het Veronica Magazine Testpanel ingezet. Het testpanel bestaat uit zo’n 4.500 positief kritische lezers die met overtuigingskracht jou product of dienst aanbevelen.

DD_Leadgeneration_Detail2

Lead Generation

Verzamelen van opt-in leads op touchpoint? Door middel van een uitgekiend lead generatie concept verzamelt Veronica Magazine leads van lezers die hun gegevens hebben vrijgesteld. Deze panelleden bevelen ook jouw product aan 2,2 miljoen lezers aan!

DD_Direct_Dialogue_Detail2

List Rental

Wil je een relatie tot stand brengen tussen klanten en de consument, dan is Veronica Magazine je partner. Zo zijn de gegevens van onze abonnees beschikbaar om rechtstreeks met de doelgroep te communiceren. De gegevens kunnen endorsed of non-endorsed ingezet worden.